BODIES OF KNOWLEDGE
VERPLAATST NAAR NOVEMBER!

Inzichten vanuit de touwen
Sophia Rose • Anne Noctuelle • Miss Bones.

BOTTOMS UP!

We zijn er van overtuigd dat er twee kanten aan het touw zitten;) en dat de ene kant op iedere mogelijk manier sterk wordt beïnvloed door de andere. We gaan samen op zoek naar de andere kant van het touw, namelijk die van de ‘rope bottom’ en verkennen samen verschillende scenario’ s met praktische demonstraties en oefeningen. We trainen met communicatievormen aan zowel de kant van de ‘geknoopte’ als aan de kant van de ‘knoper’, we oefen met kichaamsbeheersing, hoe je kunt samenwerken in de touwen en we kijken specifiek naar gevaren en risico’s. Er is speciale aandacht voor de emotionele en mentale effecten van bondage en we delen kennis en praktische tips – voor riggers en modellen – zodat je de fijnste ervaringen kunt beleven met Japanse bondage ongeacht je focus, voorkeuren of lichaamsbouw. Leer meer over je invloed, plezier en potentie als zelfverzekerde rigger en bottom! Deze workshop is geschikt voor iedereen! – Rope bottom, riggers (samen of alleen), switchers, beginnende modellen en beginners in het algemeen. Mocht je geen partner hebben dan helpen we je natuurlijk graag met het zoeken van een geschikte partner.

PROGRAMMA OVERZICHT
プログラムの概要

Dit programma kent vele voordelen voor zowel bottom als rigger. Hieronder een kort overzicht van de onderdelen van de workshop. Natuurlijk kan het ene niet zonder het andere dus de elementen zijn gemixt gedurende de workshop-dagen. En beste rigger; deze workshop is echt niet alleen voor de rope bottom. Je komt zeker aan je trekken en wellicht heb je na afloop een beter begrip vanuit de andere kant van je touw. Een leerervaring die je niet mag missen!

IN DE TOUWEN (voor bottoms)

HOOFD & LEVENSTIJL
KENNIS VAN JE LICHAAM
VOORBEREIDEN OP EEN SESSIE
PIJN & VERWONDINGEN
COMMUNICATIE
VRIJKOMEN UIT HET TOUW

DE BUITENKANT VAN DE TOUWEN (voor riggers)

TAKATE KOTE
GYAKU EBI
SUSPENSIES
TRANSITIES
COMMUNICATIE
PRAKTISCHE DEMONSTRATIES

Wat zit er in de ‘full package’?
パッケージに含まれるもの

thumb_01_60_602 Daagse intensieve workshop
Twee zorgvuldig samengestelde dagen die worden gefaciliteerd door de bekende Anatomie Studio- medewerkers Sophia Rose, Anna Noctuelle & Miss Bones uit London. Deze ‘House Cats’ zijn zeer ervaren aan beide zeiden van het touw en hebben wereldwijd opgetreden op grote evenementen. Daarnaast faciliteren ze met grote regelmaat workshops en zijn thuis in verschillende stijlen waarvoor ze onder andere zijn opgeleid door Akira Nakamura and Kinoko Hajime uit Japan.
thumb_01_60_60Gezonde voeding
Een gezonde levensstijl en fysieke gezondheid worden bevorderd door gezonde voeding van verantwoorde herkomst. We serveren tijdens de training twee biologische lunches met lokale ingredients van de bekende Eindhovense lunchroom ‘Onder de Leidingstraat’. Tijdens de workshop hebben we vers biologisch fruit, fair trade chocolade en verse sapjes om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. Op zaterdagavond dineren we bij Radio Royaal in de voormalige machinekamer van Philips (dranken zijn voor eigen rekening). 
thumb_01_60_60Speelavond
Niets leuker natuurlijk dan het geleerde direct in de praktijk te brengen op de speelavond op zaterdag. Je kunt natuurlijk ook gewoon uitrusten of ervaringen uitwisselen met mede-liefhebbers. Je kunt deze avond ervaringen uitwisselen, oefenen en van elkaar leren hoe je nog beter kunt worden met touw. Deze speelavond is ook toegankelijk voor andere gasten – alhoewel het aantal plaatsen beperkt is. Koffie, Thee en water is gratis. Andere dranken kun je verkrijgen door een donatie in de pot te doen. 
thumb_01_60_60Show avond

De locatie is nog geheim, maar we organiseren een show avond om de masterclass af te sluiten. Als deelnemers van de masterclass kun je genieten van gratis toegang een een lichte VIP-behandeling met drankjes, hapjes en veel persoonlijke aandacht. Na afloop van de show avond brengen we je graag terug naar je hotel, het vliegveld of treinstation. Laat ons wel vooraf weten of je gebruik wilt maken van deze shuttle-service zodat we voldoende vervoersmogelijkheden beschikbaar hebben.

thumb_01_60_60Duurzaam TK-touw pakket
Duurzaam? Nee, dit is geen grapje. Onze webshop voert alleen producten van een duurzame oorsprong. Van petroleum-vrije jute tot duurzaam geproduceerde soja wax kaarsen. In ons openingsjaar ontvangen deelnemers aan de masterclasses een ‘Imperial Rope TK- pakket waarmee je mooie Takate Kote kunt maken. Ook dit touw is natuurlijk vrij van petroleumhoudende ‘batching’ olie en is geproduceerd door inmiddels de 6e generatie van onze jute producent in Japan. 
thumb_01_60_60Kortingsbon
Wordt je blij van ons duurzame jute en andere producten en wil je meer kopen? Met onze kortingsbon ontvang je 15% korting bij aankoop van producten in onze webshop. Van jute touw, kaarsen en olie tot karabijn-haken en houten shibari ringen. Bij aankoop van een grote rope-kit  (8 x 8 meter + 4x4 meter +houten shibari ring, sling en olie), ontvang je zelfs 25% korting. 
r

Soorten tickets

We hebben twee soorten tickets voor zowel stellen als individuen. De ‘full package’ bestaat uit alle bovenstaande extra’s.  Het ‘clean ticket’ geeft je alleen toegang tot de masterclass.

Full Ticket voor stellen  € 300,-
Clean Ticket voor stellen € 225,-
Full Ticket voor individuele deelnemers € 175,-
Clean ticket voor individuele deelnemer € 135,-

Ticket voor de Play Night € 15,-
Ticket voor de Show Night € 15,-

ANNA NOCTUELLE | LONDON
DUITS

Anna is een toegewijd shibari model met ervaring in zelf-suspension en zit al ruim tien jaar in de touwen. Met haar achtergrond in ballet heeft ze een gedegen kennis van het menselijk lichaam en weet ze goed hoe haar eigen lichaam functioneert in bondage en suspension. Ze ziet shibari als een complete kunstvorm waarbij je constant je grens verlegt, zowel fysiek, emotioneel, praktisch en theoretisch en ze is er van overtuigd dat touw veel levenslessen, visie en wijsheid kan brengen. Ze heeft gewerkt als model voor fotoreportages, optredens en workshops. 

SOPHIA ROSE | LONDON
AMERIKAANS

Sophia komt uit London is een gepassioneerde liefhebber van touw en tevens naakt-model. Een ‘katje’ die in 2014 shibari ontdekte en sindsdien een enorme gedreven is om meer over haarzelf en anderen te leren door een gedeelde ervaring van shibari.  Ze is gek op de dynamiek, torderende posities en strakke bondages met haren, gezicht en tenen. Daarnaast is ze een gedreven voorvechter voor gelijkheid, vrijheid, expressie en helpt anderen met een positief gevoel over hun lichaam en geest. 
MISS BONES | LONDON/ PORTUGEES-CANADEES
MissBones is een academicus, onderzoekster en docent vanuit haar opleiding en is grondlegger van de Londonse Anatomie Studio. Haar aanpak en liefde voor touw wordt voornamelijk gedreven door haar intellectuele nieuwsgierigheid om vooral begrip te ontwikkelen touw werkt in de verschillende vormen en op verschillende niveaus van bondage. Over het algemeen heeft ze een behoorlijk technische benadering van shibari en samen met haar partner Fred Hatt hebben ze de ‘geeky’ maar vooral enorm flexibele manier van optreden verheven tot hun handelsmerk. 

KOOP NU JE TICKETS