PRIVATE ROPE WEEKEND

Oefenen, leren, inspireren of gewoon een bak koffie of thee drinken; Onze Private Rope Weekend is er helaas niet voor iedereen! Samen willen we groeien en de perfecte sfeer neerzetten om je grenzen te verkennen en verleggen. Als jij denkt dat je er bij moet zijn, stuur ons dan je motivatie. We geven per Private Rope Weekend 4 tickets weg.

The Knotty Lounge organiseer een aantal keren per jaar een Private Rope Weekend waarin we samen met onze partner(s) en vrienden kunt ontdekken, verbinden, meedoen, onderzoeken, creëren, experimenteren en ontwikkelen op het gebied van Kinbaku. We doen dit samen met een hechte groep vrienden en bekenden zodat we ons veilig voelen. 

Om vooral ook nieuwe vrienden te leren kennen en onze interesses te verdiepen geven we per Private Rope Weekend 4 tickets vrij voor mensen die passen in ons beeld en onze beleving van Kinbaku.

Als jij denkt dat jij één van onze nieuwe vrienden moet zijn, stuur ons dan een bericht met een fatsoenlijke motivatie waarin je aangeeft wat Kinbaku voor en met je doet, wat je wilt leren en anderen kunt leren, een link naar je FL-profiel (bij voorkeur met wat foto’s van je kunsten) en korte omschrijving hoe jij in het leven staat en wat belangrijk voor je is. We kijken dan graag samen met jou of je kunt aansluiten bij het komende weekend en stellen je dan graag voor aan de andere deelnemers.  

Let’s connect

Wil je meer weten of gewoon op de hoogte blijven?