ROPE JAM

Oefenen, leren, inspireren of gewoon een bak koffie of thee drinken; Onze Rope Jam is er voor iedereen! Ontmoet leuke mensen, laat je inspireren of deel wat je zelf geleerd hebt…

In verband met renovatie werkzaamheden op onze verdieping, is de Rope Jam van zondag 1 juli gecancelled.

The Knotty Lounge organiseer maandelijks een Rope Jam waar je kunt ontdekken, verbinden, meedoen, onderzoeken, creëren, experimenteren en ontwikkelen op het gebied van Kinbaku/Shibari en touw bondage. De Rope  Jam is toegankelijk voor iedereen die iets met touw heeft. Ben je beginner, veteraan of wil je gewoon even snuffelen aan het touw? Iedereen is welkom! Lees wel graag eerst onze huisregels. We gaan er vanuit dat die passen bij je intenties.

Er zijn tatami matten, bamboe suspensionpunten, touw, dekens, ontspannen muziek, wifi en gratis thee en koffie.

We starten onze Rope Jam met een “special interest-sessie” van ongeveer een half uur waar we verschillende onderwerp aansnijden die je kunnen helpen bij je ontwikkeling. De onderwerpen lopen uiteen van veiligheid en anatomie, tot de gevoels- en belevingswereld van knoopliefhebbers. We geven hiervoor graag de ruimte aan deelnemers van de Rope Jam om zelf onderwerpen aan te dragen of uit te dragen. Daarna is de vloer vrij.

Een Rope Jam duurt 4 uur en vindt plaats op een zondag.

AGENDA

Hieronder zie je de agenda voor de komende 4 Rope Jams.

ZONDAG 29 APRIL

Aanvang: 13 uur
Einde: 17:00 uur

Maximaal 20 deelnemers
Deelname: € 7,50 p.p.

ZONDAG 27 MEI

Aanvang: 13 uur
Einde: 17:00 uur

Maximaal 20 deelnemers
Deelname: € 7,50 p.p.

ZONDAG 1 JULI

Aanvang: 13 uur
Einde: 17:00 uur

Maximaal 20 deelnemers
Deelname: € 7,50 p.p.

SPECIAL INTEREST

Iedere Rope Jam hebben we aandacht voor een specifiek onderdeel van de knoopkunst waar we graag meer van willen weten en waar ieder ook zijn eigen kennis deelt. Hieronder enkele onderwerpen die de voorbij kunnen komen.

VEILIGHEIDSCHECK VOOR ZENUWEN

PORTUGUESE BOWLINE TUTORIAL

PORTUGUESE BOWLINE TUTORIAL

ROPE-ART & AESTHETICS

Let’s connect

Wil je meer weten of gewoon op de hoogte blijven?